Albummet LIV er nu på gaden! Det er indspillet ja… live, med det geniale orkester bestående af Emil Brun (bas og kor), Rune Funch (guitar og kor), Mads Andersen (tromme) og Troels Drasbeck (tromme). Indspillet i Stable Sound af den eminente Anders Wittorff. Vi er meget stolte af resultatet – så ja, LYT TIL LIV! 🙂

Bo Evers nye album “Liv” består af en samling sange der belyser livet fra forskellige vinkler i vanlig, tragikomisk og poetisk Bo Evers stil: En selverklæret fissekarls hyldestsang til sig selv, et spædbarns taknemmeligheds-erklæring til sin mor, en junkies bekendelser til et AA-møde, en bly viols udfordringer ved at have et dragende blik, en tvivlsom chefs opsang til sine kollegaer, en ombejlet piges samtykkesang og meget mere. Lyden på albummet er original, akustisk og indspillet og indsunget af det sammenspillede, faste liveband samtidigt i studiet, hvilket har bidraget til lyden af varme og ja.. liv. Besætningen er udover Bo Evers på sang og guitar, Rune Funch på guitarer og kor, Emil Brun på (kontra)bas og kor samt Mads Andersen og Troels Drasbeck på trommer. Albummet er afslutningen på tetralogien “Stiv”, “Blød”, “Liv” og “Død”. Liv blev frigivet den 19. maj.

Status i øvrigt

Udover flittig koncert-aktivitet er Bo for nyligt blevet inviteret med på en duet med Danser med Drenges nye stjerneskud af en sangerinde, Ida Ambrose, på et nummer til deres kommende forårsplade.

Sidste single “Karlas Sang” er en kærlighedshymne, inspireret af forældreskabet.

Singlen “Verden er” der er produceret af Pharfar udkom den 24. juni. Nummeret kan beskrives som en musikalsk, feel good dommedagsprofeti.

Alt hvad vi skal lære er at være lige her” er både slutningen og pointen i Bo Evers nyeste single “Verden Er”, som er inspireret af verdens tilstand. Det er en lille musikalsk peptalk, der i al sin enkelthed handler om, at vi på trods af krig, corona, klimakatastrofer og 1000 andre mulige måder at dø på, skal huske at værdsætte, at vi stadig er her – og at vi tilsyneladende kan klare (endnu) mere. Og sangen understreger på vanlig tragikomisk vis, at bevidstheden om at det hele kan slutte hvert øjeblik, kan hjælpe os med at leve i nuet.

Sangen er produceret af Pharfar, der har præget sangen med feel good-stemning og generel vellyd, der står i smuk kontrast til det alvorlige emne. “Verden Er” er også første single i Pharfar og Bo Evers samarbejde, der vil udmønte sig i flere singler løbende henover året. På tracket spiller Emil Brun Madsen kontrabas og Anders Malta trompet. Masterering af Jesper Sidelmann.

Singlen “Tørre Tal” er ude nu med tilhørende video.

Bo Evers har desuden for nyligt udgivet albumet “Bo Evers møder Gypsy Vendetta og Pyskow”.

Inden da fulgte udgivelsen af ep’en “Død”, som opfølgning på dobbelt ep’erne “Stiv” og “Blød”. “Død” byder på sange der på rammende, poetisk og tragikomisk vis, hver på deres måde, beskriver følelserne omkring et brud – døden af en relation. Ep’ens beskedne ambitionen er, at føre lytteren igennem de forskellige facetter af følelser omkring et brud, så man efterfølgende kommer ud stærkere og friere.

Førstesinglen fra “Død” “Vores nummer” er melankolsk disco, der er blevet spillet flittigt på P4, og som beskriver bruddet fra den nostalgiske vinkel. Sangen “Fri Mig”, der er lavet i samarbejde med Jacob Bellens, beskriver bitterheden og vreden efter bruddet. “Kampen for Kærlighed” beskriver fortvivlelsen, “Hjertestik” sorgen, “Ensom Ode” ensomheden og “Jeg Står” genopstandelsen efter slaget.

Efter “Død” og før albummet med GV og Pyskow, udgav Bo Evers sangen “Balladen om Staden”, med tilhørende video, der er første-single til den kommende – og tredie – Christiania-plade. På pladen indgår numre fra blandt andre Lukas Gramham, Wafande, Kaka, Von Dü med mere.