Bo Evers har udgivet det anmelderroste album “Forhold og Baghold” med sin tidligere sammenspilsgruppe “Modspil”. Herefter har han udgivet de to seje Ep’er “Stiv” og “Blød” i eget navn. Derimellem har han udgivet en række populære singler (Fred, Barry White, Et dansenummer, Hver anden weekend), der endnu ikke findes på fysisk form. Der arbejdes på at indspille et live-album med den gruppe (der delvist er gået under navnet Gypsy Vendetta) han nu har været på 4-5 danmarks turneer med. Den vil også indeholde indspilninger af flere af disse singler. Desuden arbejdes der på sigt på at få udgivet mest muligt af musikken på vinyl, til dem der måtte have interesse i det.

For øjeblikket er den eneste mulighed for at erhverve sig en fysisk eksemplar med Bo Evers musik ved at dukke op til en af hans koncerter og købe et album eller en dobbelt EP (cd) der. Hvis du virkelig ikke vente til næste koncert, kan du prøve at kontakte ham via facebook eller på boevers@hotmail.com og høre om I kan lave en aftale der.