For øjeblikket arbejdes på singlen “Tørre Tal der udgives i januar samt albummet LIV der udkommer derefter.

Bo Evers har for nyligt udgivet albumet “Bo Evers møder Gypsy Vendetta og Pyskow”.

Inden da fulgte udgivelsen af ep’en “Død”, som opfølgning på dobbelt ep’erne “Stiv” og “Blød”. “Død” byder på sange der på rammende, poetisk og tragikomisk vis, hver på deres måde, beskriver følelserne omkring et brud – døden af en relation. Ep’ens beskedne ambitionen er, at føre lytteren igennem de forskellige facetter af følelser omkring et brud, så man efterfølgende kommer ud stærkere og friere.

Førstesinglen fra “Død” “Vores nummer” er melankolsk disco, der er blevet spillet flittigt på P4, og som beskriver bruddet fra den nostalgiske vinkel. Sangen “Fri Mig”, der er lavet i samarbejde med Jacob Bellens, beskriver bitterheden og vreden efter bruddet. “Kampen for Kærlighed” beskriver fortvivlelsen, “Hjertestik” sorgen, “Ensom Ode” ensomheden og “Jeg Står” genopstandelsen efter slaget.

Efter “Død” og før albummet med GV og Pyskow, udgav Bo Evers sangen “Balladen om Staden”, med tilhørende video, der er første-single til den kommende – og tredie – Christiania-plade. På pladen vil der også indgå numre fra blandt andre Lukas Gramham, Wafande, Kaka, Von Dü med mere.

Bo Evers er nu gået i gang med sin mere opløftende, opfølgende “Liv”-del, der under coronaen er blevet til et helt album.