Sidste nyt

Singlen “Verden er” der er produceret af Pharfar er ude den 24. juni. Nummeret kan beskrives som en musikalsk, feel good dommedagsprofeti.

Alt hvad vi skal lære er at være lige her” er både slutningen og pointen i Bo Evers nyeste single “Verden Er”, som er inspireret af verdens tilstand. Det er en lille musikalsk peptalk, der i al sin enkelthed handler om, at vi på trods af krig, corona, klimakatastrofer og 1000 andre mulige måder at dø på, skal huske at værdsætte, at vi stadig er her – og at vi tilsyneladende kan klare (endnu) mere. Og sangen understreger på vanlig tragikomisk vis, at bevidstheden om at det hele kan slutte hvert øjeblik, kan hjælpe os med at leve i nuet.

Sangen er produceret af Pharfar, der har præget sangen med feel good-stemning og generel vellyd, der står i smuk kontrast til det alvorlige emne. “Verden Er” er også første single i Pharfar og Bo Evers samarbejde, der vil udmønte sig i flere singler løbende henover året. På tracket spiller Emil Brun Madsen kontrabas og Anders Malta trompet. Masterering af Jesper Sidelmann.

Status i øvrigt

For øjeblikket arbejdes der ihærdigt på fuldlængde-albummet “Liv” der indspilles i Stable Sound studiet hos Anders Wittorff med Emil Brun, Rune Funch, Troels Drasbeck og Mads Andersen.

Singlen “Tørre Tal” er ude nu med tilhørende video.

Bo Evers har desuden for nyligt udgivet albumet “Bo Evers møder Gypsy Vendetta og Pyskow”.

Inden da fulgte udgivelsen af ep’en “Død”, som opfølgning på dobbelt ep’erne “Stiv” og “Blød”. “Død” byder på sange der på rammende, poetisk og tragikomisk vis, hver på deres måde, beskriver følelserne omkring et brud – døden af en relation. Ep’ens beskedne ambitionen er, at føre lytteren igennem de forskellige facetter af følelser omkring et brud, så man efterfølgende kommer ud stærkere og friere.

Førstesinglen fra “Død” “Vores nummer” er melankolsk disco, der er blevet spillet flittigt på P4, og som beskriver bruddet fra den nostalgiske vinkel. Sangen “Fri Mig”, der er lavet i samarbejde med Jacob Bellens, beskriver bitterheden og vreden efter bruddet. “Kampen for Kærlighed” beskriver fortvivlelsen, “Hjertestik” sorgen, “Ensom Ode” ensomheden og “Jeg Står” genopstandelsen efter slaget.

Efter “Død” og før albummet med GV og Pyskow, udgav Bo Evers sangen “Balladen om Staden”, med tilhørende video, der er første-single til den kommende – og tredie – Christiania-plade. På pladen vil der også indgå numre fra blandt andre Lukas Gramham, Wafande, Kaka, Von Dü med mere.

Bo Evers er nu gået i gang med sin mere opløftende, opfølgende “Liv”-del, der under coronaen er blevet til et helt album.