Bo Evers har for nyligt udgivet ep’en “Død”, der følger op på dobbelt ep’erne “Stiv” og “Blød”. “Død” byder på sange der på rammende, poetisk og tragikomisk vis, hver på deres måde, beskriver følelserne omkring et brud – døden af en relation. Ep’ens beskedne ambitionen er, at føre lytteren igennem de forskellige facetter af følelser omkring et brud, så man efterfølgende kommer ud stærkere og friere.

Førstesinglen “Vores nummer” er melankolsk disco, der er tblevet spillet flittigt på P4, og som beskriver bruddet fra den nostalgiske vinkel. Sangen “Fri Mig”, der er lavet i samarbejde med Jacob Bellens, beskriver bitterheden og vreden efter bruddet. “Kampen for Kærlighed” beskriver fortvivlelsen, “Hjertestik” sorgen, “Ensom Ode” ensomheden og “Jeg Står” genopstandelsen efter slaget.

Seneste udgivelse fra Bo Evers er sangen “Balladen om Staden”, med tilhørende video, der er første-single til den kommende – og tredie – Christiania-plade. På pladen vil der også indgå numre fra blandt andre Lukas Gramham, Wafande, Kaka, Von Dü med mere.

Bo Evers er nu gået i gang med sin mere opløftende, opfølgende EP “Liv”.

Derudover arbejdes for øjeblikket på at lave en LP i samarbejde med Bo Evers faste live-sammenspilsgruppe bestående af virtuose medlemmer fra sigøjner gypsy-django gruppen Gypsy Vendetta samt den musikalske blæksprutte Jesper Pyskow på trommer, percussion og sang. LP’en vil i første omgang kun kunne erhverves ved live-koncerterne og vil som udgangspunkt være crowd-fundet.